Techirghiol – “en helsebringende turistperle “

Image

Techirghiol er det rumenske feriestedet som år etter år skjuler en naturskatt. Turister står på ventelister når det gjelder reservasjoner her, og mange sier at livene deres har endret seg etter besøk på dette spesielle stedet i Constanta fylke, Romania.

Folk fra flere land kommer til Techirghiol Balnear Sanatorium, hvor de får forskjellige behandlinger. Og den mest spesielle er den med gjørme.
Selv om sommersesongen ennå ikke har startet, har mange allerede ankommet Techirghiol. De tror på kreftene som gjørme har. De som allerede har gjennomgått behandlingene sier også at de gleder seg over at de føler seg bedre og at de ikke kan vente med å komme tilbake.

Sanatoriul Balnear Techirghiol şi-a îmbunătăţit, radical, condiţiile şi  promovează procedurile cu nămol în străinătate -"Gjørmeinnpakning består av å påføre et tynt lag med gjørme på hele overflaten av kroppen, og unngå prekordialområdet. Handlingstid: 20 minutter. Gjørmeterapi kan utføres både som et generelt gjørmebad, så vel som innpakninger og lokal terapi", forklarer Liliana Stanciu som lege på sanatoriet til observernews.ro..

Sanatoriumet i Techirghiol har også en annen unik terapi på programmet. Det handler om oksygenbehandling som også er veldig etterspurt. Dette har igjen mange fordeler for kroppen.

En annen mann sier til rumensk media at han har kommet til Techirghiol Balnear Sanatorium i 30 år - "Jeg har kommet hit hvert år i omtrent 30 år. For som 30-åring ble jeg diagnostisert med spondylitt. Etter opphold her føler jeg meg hver gang mye bedre” sier mannen.


KILDE Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate


- - - | : De siste innleggene | - - - Nyhetsoverskrifter | --- Turisme / Kultur -----

>

BUCURESTI

VÅRE PRESENTASJONER

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti