Kogălniceanu i Constanta blir den største NATO-basen i Europa

Image

Militærbasen Kogălniceanu - ved flyplassen i Constanta med samme navn - blir den største NATO-basen i Europa. Det er satt i gang arbeid med å utvide militærkomplekset - hvor tusenvis av amerikanske soldater skal kunne bo med familiene sine.Den rumenske staten vil investere nesten 2,5 milliarder euro i dette prosjektet

Romania kan i 2040 ha den største militærbasen som er vert for amerikanske militære i hele Europa. Ved Mihail Kogălniceanu har utvidelsesarbeidene startet og disse som vil strekke seg over flere tusen hektar.

Kogălniceanu devine cea mai mare bază NATO din Europa. Au fost demarate  lucrările de extindere a complexului militar, unde vor putea locui mii de militari  americani alături de familiile lor. Statul român

Utvidelsen av Mihail Kogalniceanu-basen vil i denne perioden gjøres på et areal på 2800 hektar og vil inkludere fasiliteter som ikke eksisterer før nå. Prosjektet tar sikte på å styrke infrastrukturen, inkludert nye rullebaner, nytt kontrolltårn og et radionavigasjonssystem, flysimulator, men også nye hangarer.

I tillegg kommer administrative og sosiale bygg, skoler og barnehager, butikker, restauranter, kino og til og med sykehus. 10000 NATO-soldater vil bo i byen, sammen med familiene sine og basens hjelpe-stab. Det er allerede påbegynt arbeid i den sørlige delen av tomteområdet med bygging av adkomstveier og elektrisk nett.

Basen vil være fullt operativ i 2040. Ifølge militære kilder vil Kogălniceanu-komplekset på slutten av denne perioden bli den største NATO-militærbasen i Europa.


KILDE TVR INFO - https://tvrinfo.ro/kogalniceanu-devine-cea-mai-mare-baza-nato-din-europa/


- - - | : De siste innleggene | - - - Nyhetsoverskrifter | --- Turisme / Kultur -----

>

BUCURESTI

VÅRE PRESENTASJONER

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti